Honours Uitreiking

Geplaatst op 17 maart 2017

Vorig academisch jaar heb ik naast mijn studie filosofie deelgenomen aan het Honours Programma ‘Over Grenzen’. Dit is een verbredend programma voor 25 uitverkoren studenten van verschillende studies. Het doel van dit programma is om studenten uit te dagen over de grenzen van hun eigen studie heen te kijken en leren om met zoveel mogelijk verschillende perspectieven problemen op te lossen. We hebben workshops gekregen, zoals bijvoorbeeld over het geven van feedback en over leiderschap. Verder hebben we drie collegereeksen gehad, te weten ‘Boundaries of Diversity: Minority, Human Rights and Social integration’, ‘Decision-Making and the Brain’ en ‘Identity in work and society’. Tijdens elke cursus moesten we groepsopdrachten en essays maken en presentaties houden. Zo moesten we tijdens het derde blok onze eigen utopische samenleving beschrijven. Ook hadden we tijdens elke cursus een excursie. We hebben een azielzoekerscentrum bezocht, we hebben organen bestudeerd in de snijzaal van het Erasmus MC en we zijn naar het mediapark in Hilversum geweest. We hebben ontzettend veel geleerd, vooral van elkaar. Ik heb het programma cum laude afgerond en afgelopen woensdag mochten we dan eindelijk onze certificaten in ontvangst nemen.

 

De ceremonie was een mooie afsluiter van ons avontuur om buiten de comfortzone van onze eigen studie te komen. Bij de ceremonie mocht onze familie aanwezig zijn. Tijdens de ceremonie kregen we onze Letter of Recommendation uitgereikt door onze rector. Het was een mooie middag en de zon was zonder twijfel onze meest welkome gast.

 

20170315_190607 IMG-20170315-WA0062


No Replies op "Honours Uitreiking"