Mijn nieuwe dichtbundel Denkwolken is nu te bestellen!

Geplaatst op 23 december 2022

MIJN DICHTBUNDEL ‘DENKWOLKEN’ IS NU TE BESTELLEN!
Klik hier om Denkwolken te bestellen of loop binnen bij de boekhandel en bestel Denkwolken daar!

Met heel veel trots presenteer ik mijn nieuwe dichtbundel ‘Denkwolken: De gedachten en gedichten van een Rotterdamse filosoof’. Ik kan niet wachten om te horen wat jullie ervan vinden!

Hieronder een samenvatting van mijn boek:
‘ ‘‘Ik vang mijn gedachten in een gedicht. Ik creëer denkwolken. Wolken zijn een momentopname, ze splijten uiteen en voegen zich bij andere samen tot nieuwe wolken. Net als gedachten. Ik vraag u te dwalen door mijn denkwolken, in de hoop dat dit nieuwe denkwolken bij u teweegbrengt.’’

Denkwolken is de tweede dichtbundel van filosoof Ruby Knipscheer. Hierin worden haar gedachten, gevoelens en ervaringen verwoord. De gedichten bevatten humoristische, kritische en gevoelige reflecties op het leven en de maatschappij. Tijdens het lezen van de gedichten wordt de lezer uitgenodigd en aangespoord zelf na te denken over filosofische vragen en observaties. Durft u te dwalen tussen de denkwolken en eigen denkwolken te creëren? ‘ 

Heel veel leesplezier!


No Replies op "Mijn nieuwe dichtbundel Denkwolken is nu te bestellen!"