Radio Ruby!

Geplaatst op 30 maart 2023

Ik was recent twee keer op de radio!

Radio Rijnmond volgde mij op 16 maart de hele ochtend bij het programma Dwars door Rijnmond. Eerst was Erik Lemmers aanwezig bij mijn les ‘Filosoferen over de Toekomst’ voor het Wetenschapsknooppunt EUR. Deze lessenreeks heb ik speciaal ontwikkeld voor hoogbegaafde leerlingen. Erik interviewde mij en de leerlingen over de toekomstige mens en hoogbegaafdenonderwijs.

Daarna ging ik in gesprek met luisteraars en vertelde ik Erik over mijn overige werkzaamheden.

Ik wil Radio Rijnmond, en Erik Lemmers in het bijzonder, bedanken voor de leuke ervaring! En wat ben ik trots op mijn leerlingen dat ze als echte wetenschappers hun ideeën uiteen durfden te zetten!

Luister hier de uitzending terug: https://www.rijnmond.nl/nieuws/1629089/luister-terug-filosofieles-aan-hoogbegaafde-kinderen-16-maart-2023

Daarnaast was ik op 21 maart te horen op 100% voor Wereldpoeziedag. Ik vertelde over het belang van poëzie en droeg het gedicht ‘Muziek’ voor uit mijn dichtbundel Denkwolken.

Heel leuk om mee te mogen maken!


No Replies op "Radio Ruby!"