Durf te Denken in de Bibliotheek Rotterdam

Geplaatst op 4 mei 2023

Het is elke maand genieten op de Durf te Denken zondag in de Bieb! Afgelopen zondag heb ik een interactief college gegeven over het thema Democratie. Het was weer heel interessant om met zo’n diverse groep mensen in gesprek te gaan. We hebben gesproken over de uitdagingen van een democratie om vrijheid en gelijkheid te kunnen waarborgen en gebrainstormd over nieuwe ideeën om de democratie van de toekomst te verbeteren.

Ook zin om mee te denken? Ik geef nog één sessie op 21 mei, dan hebben we het over de Kunstmatige mens! Eén van mijn favoriete onderwerpen. Dat is de laatste sessie voor de zomer. Komt er nog een Durf te Denken seizoen 3? Houd mijn website in de gaten…

Meld je hier aan voor de sessie op 21 mei:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-durf-te-denkenover-de-kunstmatige-mens-492460672127?aff=ebdssbdestsearch


No Replies op "Durf te Denken in de Bibliotheek Rotterdam"