Durf te denken…over de Toekomstige Aarde!

Geplaatst op 5 oktober 2022

Wat een eer en genot om met geïnteresseerde mensen te mogen filosoferen over mijn favoriete onderwerpen!

Mijn eerste sessie van Durf te Denken in de Bibliotheek Rotterdam was een succes! In de eerste sessie hebben we gefilosofeerd over de Toekomstige Aarde met gedachte-experimenten uit de film Interstellar (2014) en aan de hand van denkbeelden van bekende moderne filosofen.

We hadden een divers gezelschap wat ervoor zorgde dat we mooie gesprekken konden hebben over uiteenlopende creatieve ideeën! Ik wil iedereen bedanken die aanwezig was en durfde mee te denken.

Ik kijk alweer uit naar de volgende sessie op 30 oktober, waarin we zullen filosoferen over de denkbeelden van de filosoof Erasmus!

Ik hoop jullie te zien op 30 oktober, inschrijven kan hier: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-durf-te-denkenmet-erasmus-392412485307?aff=ebdssbdestsearch

De derde sessie vindt plaats op 27 november en zal gaan over onze ‘(Schijn)vrijheid’ waar we zullen filosoferen over onze vrije wil, invloed van algoritmes en gedachte-experimenten zullen uitvoeren. Inschrijven voor deze sessie kan hier: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-durf-te-denkenover-schijnvrijheid-398930220027?aff=ebdssbdestsearch


No Replies op "Durf te denken...over de Toekomstige Aarde!"