Tweede dichtbundel!

Geplaatst op 31 oktober 2022

Groot nieuws in een kort bericht: mijn tweede dichtbundel wordt uitgegeven bij Uitgeverij Boekscout! Ik ben ontzettend blij. Ik heb vele jaren aan deze dichtbundel gewerkt en kan niet wachten tot jullie het kunnen lezen. Nog even geduld: zodra ik meer informatie heb over de publicatiedatum laat ik het meteen weten!

Maar voor nu heb ik wel een leuke kans:
Vind jij het leuk om op de dag van verschijning als eerste een sneak peak te krijgen en de mogelijkheid te krijgen mijn dichtbundel te kunnen bestellen?
Stuur mij dan een berichtje met je e-mailadres en de tekst: “Ja, ik geef toestemming voor gebruik van mijn mailadres voor het toezenden van een eenmalige promotiemailing.” Dan zorg ik dat je als eerste op de hoogte gebracht wordt!


Jouw mailadres zal slechts voor deze eenmalige promotie gebruikt worden door mijn uitgever en daarna verwijderd worden.
Kan je niet wachten? Mijn eerste dichtbundel is uiteraard ook nog gewoon te bestellen!


No Replies op "Tweede dichtbundel!"